Lingerie Érin - about

Card image cap

Lingerie Érin is een lingeriezaak in Noorderwijk (bij Herentals) die garant staat voor kwaliteit en service. Wij bieden jou een uitgebreide collectie van lingerie, badmode en nachtgoed in een gezellig kader waar je als klant ongetwijfeld de juiste keuze kan maken.

Wanneer je een bezoekje brengt aan onze zaak zal het je onmiddellijk opvallen dat bijzonder veel aandacht is besteed aan het comfort van de klant.

Onze winkel is voorzien van een ruime parking en is toegangkelijk voor rolstoel gebruikers. In de winkel zorgen de ruime paskamers, een tasje koffie indien gewenst, en een professionele bediening voor de geschikte, ontspannen sfeer die belangrijk is voor een juiste keuze en een tevreden klant.

Bij lingerie Érin verlaat geen enkele klant de winkel met een BH die niet perfect past.

Het is altijd de droom van mij geweest om een eigen lingeriezaak te starten waarin ik mijn passie voor verfijnde lingerie ten volle kan beleven.

Op 1 oktober 2009 werd deze droom werkelijkheid. Twee maanden is er hard gewerkt aan de ombouw en de inrichting van de winkel om deze te maken tot wat hij nu is. Lingerie Érin is een prachtige lingerie boetiek die klasse en kwaliteit uitstraalt en hierop kan ik alleen maar uitermate trots zijn. Ik hou van mijn winkel en het werk dat ik doe. Elke klant bij Lingerie Érin wordt bediend met veel respect en vriendelijkheid.

U bent van harte welkom!

-Patricia-

© 2019 Disclaimer & Privacy - LEKY design